Nové heslá pre žiakov registrovaných cez PIN-obálky

14.05.2012 15:21
Blog

Autor : Slavomír Rybár, Komensky, s.r.o.

Späť na úvod

Mnohí ste nás prosili o možnosť vygenerovať nové mená a heslá na www.bezkriedy.sk žiakom, ktorí boli v minulosti registrovaní prostredníctvom PIN-obálok.

 

Vážení používatelia Virtuálnej knižnice.

Mnohí ste nás prosili o možnosť vygenerovať  nové mená a heslá  na www.bezkriedy.sk žiakom, ktorí boli v minulosti registrovaní prostredníctvom PIN-obálok. Mnohí žiaci registrovaní cez PIN-obálku svoje meno a heslo zabudlo a rodičia pri registrácii uviedli nesprávny email. Mohlo sa teda stať, že niektorí žiaci mali prístupy, ktoré ste im rozdali v podobe samolepiacich etikiet a niektorí (registrovaní prostredníctvom PIN-obálok) sa nevedeli na portál www.bezkriedy.sk prihlásiť.  

Teraz sme Vám umožnili vygenerovať pre týchto žiakov nové prístupy v záložke Škola/Triedy a žiaci. Pri konkrétnom žiakovi kliknite na Vygenerovať nové heslo. Zmena sa ihneď prejaví a nové prihlasovacie údaje môžete dať žiakovi.

Veríme, že Vám táto zmena pomôže plnohodnotne využívať portál www.bezkriedy.sk . Viac sa môžete dozvedieť aj tu: http://www.zborovna.sk/novinky/blog.php?action=show&id=394

 Pekný deň

Slavomír Rybár a kolektív tvorcov Virtuálnej knižnice