Kávičkuj v zborovni.sk

21.05.2012 16:31
Blog

Autor : Slavomír Rybár, Komensky, s.r.o.

Späť na úvod

tohto roku sme do zborovne pridali množstvo funkcií a vylepšení. Nie všetci z Vás tieto pomôcky naplno využívajú, preto sme sa rozhodli Vám s nimi pomôcť formou krátkeho tútoriálu. Aby sme Vás trochu motivovali, vymysleli sme súťaž.

 

tohto roku sme do zborovne pridali množstvo funkcií a vylepšení. Nie všetci z Vás tieto pomôcky naplno využívajú, preto sme sa rozhodli Vám s nimi pomôcť  formou krátkeho tútoriálu. Aby sme Vás trochu motivovali, vymysleli sme súťaž.

Pre mnohé a mnohých z Vás je šálka kávy cez prestávku, alebo po vyučovaní chvíľou, počas ktorej si trochu oddýchnete, uvoľníte a naberiete ďalších duševných síl. Rozhodli sme sa Vám túto vzácnu chvíľu spríjemniť. Každá a každý z Vás, ktorý absolvuje spomínaný krátky tútoriál, bude zaradený do losovania o 10  x espresso DeLonghi + kávu na celý rok. Vieme, že nemáte čas na zbytočnosti, jednotlivé úlohy tútoriálu budú kratučké a jednoduché, splnenie každej Vám nezaberie viac ako 2 minúty.

Keďže jednou z úloh bude aj zaslanie oznamu, alebo učebného materiálu žiakom do bezkriedy.sk, je pre absolvovanie potrebné mať v zborovni.sk vytvorené triedy. Ak škola nemá vytvorené triedy, môže nás emailom, alebo telefonicky požiadať o možnosť triedy vytvoriť. To, či škola má vytvorené triedy, zistíte už v prvej lekcii.

Do súťaže sa môžete zapojiť kliknutím na banner v sekcii Knižnica, alebo ak kliknete v hornej časti stránky na ikonku šálky s kávou. Hlavnou cenou súťaže síce nie je automobil, alebo cesta okolo sveta, ale myslím  si, že ceny nie sú to najpodstatnejšie. Pre nás bude hlavnou cenou pocit, že sme učiteľom aspoň trochu pomohli.

Prajeme všetko dobré

 

Ing. Slavomír Rybár a kolektív tvorcov Virtuálnej knižnice